Till Startsidan(Snabbkommando: Alt+ 1)
Startsida / Informationsmöte om bidrag till konstnärer och kulturaktörer i Stockholm

Informationsmöte om kulturbidrag i Stockholm

22 augusti kl. 15.00-17.00, ABF-huset, Sveavägen 41, Stockholm.

Funderar du på att söka kulturstöd eller utvecklingsstöd och undrar vad du kan söka för och hur du gör? Har du frågor om olika stödformer? Då kan du komma och träffa handläggare och få individuell rådgivning vid ett Öppet Hus där Konstnärsnämnden medverkar. Öppet Hus arrangeras av Stockholms Stads kulturförvaltning.

Ungefär en gång i månaden arrangeras Öppet hus. Du som söker stöd har då möjlighet att träffa handläggare och ställa frågor inför din ansökan eller få information om våra stödformer. Du behöver inte boka någon tid i förväg. Öppet hus är inget allmänt informationstillfälle utan en möjlighet för dig att få enskild rådgivning av en handläggare.

Vid Öppet Hus deltar ofta handläggare från Konstnärsnämnden och Kulturbryggan, Kulturrådet, Musikverket och Kulturförvaltningen vid Stockholms läns landsting.

Hur går det till vid Öppet hus?

När du kommer till lokalen får du en kölapp till den handläggare du vill träffa. Väntetiden kan variera beroende på hur många besökare som kommer. När det är din tur får du individuell rådgivning i 10-15 minuter av en eller flera handläggare. För att få ut så mycket som möjligt av ditt samtal med handläggaren är det bra om du har förberett dig innan besöket.  Efter ditt samtal är du välkommen att ta en ny kölapp.

 

Uppdaterad: 2016-06-21 Tipsa om sidan

 

  • Adress: Konstnärsnämnden, Maria skolgata 83, 2 tr, 118 53 Stockholm
  • Telefon: 08 - 506 550 00
  • E-post: info@konstnarsnamnden.se