Till Startsidan(Snabbkommando: Alt+ 1)
Startsida / Välkommen på informationskväll om internationella stöd

Informationsmöte om internationella stöd

2 maj, Scenkonstmuseet, Stockholm

Var: Scenkonstmuseet, Sibyllegatan 2, Stockholm
Tid: Information 16.30–18 Öppet hus 16–16.30 samt 18–18.30

Den 2 maj samlas en rad svenska och nordiska bidragsgivare för att informera om sina stöd för internationell kulturverksamhet. Har du ett projekt, planerar en turné, vill bjuda in internationella konstnärer till Sverige eller bara är nyfiken på möjligheterna så är du varmt välkommen att komma och lyssna och ta tillfället i akt att ställa frågor.

Aktörer som genomfört internationella projekt och företrädare från de olika bidragsgivarna kommer att berätta om möjligheterna och även begränsningarna. Före och efter kan du ställa frågor direkt till respektive organisation då alla finns på plats för frågor och informationsmaterial.

På plats är Kulturrådet, Konstnärsnämnden, Musikverket, Filminstitutet, Kreativa Europa, Kulturkontakt Nord, Svenska institutet, Nordisk Kulturfond och Svenska institutet.

Konstnärsnämnden kommer att presentera sina internationella bidrag inom bild och form, musik, teater, dans och film, samt Iaspisprogrammet  inom bild och form, musikprogrammet KIM och dansprogrammet KID.

Anmäl ditt deltagande så snart du kan då platserna är begränsade, dock senast torsdag den 28 april.

 

VÄLKOMMEN!
 

 

Uppdaterad: 2016-04-07 Tipsa om sidan

Anmälan

Senast torsdag den 28 april, klicka här för att anmäla dig!

 
  • Adress: Konstnärsnämnden, Maria skolgata 83, 2 tr, 118 53 Stockholm
  • Telefon: 08 - 506 550 00
  • E-post: info@konstnarsnamnden.se