Till Startsidan(Snabbkommando: Alt+ 1)
Startsida / Samarbetsprojekt

Samarbetsprojekt

Internationella Dansprogrammet samarbetar med konstnärsdrivna organisationer och andra institutioner eller projekt som har liknande agenda och mål som programmet.

Vi välkomnar förslag på samarbeten från konstnärer.

Practice Symposium

2012-09-29
29, 30 september Konstnärsnämnden, Maria Skolgata 83. Lördag kl 14-20; Söndag kl 10-16. Practice Symposium är en expanderad workshop där det akademiska ramverket för ett symposium används på ett annorlunda sätt genom att presentera ”practices” istället för ”papers”. Internationella och svenska utövare inom koreografi och performance är inbjudna för att dela praktiker med varandra och intresserade. Inbjudna är Eleanor Bauer (USA, BE) , Valentina Desideri (IT/NL), Juan Dominguez (ES), Nilo Gallego (ES) , Rosalind Goldberg (SE/DE) , Sandra Lolax (SE/DE), Stina Nyberg (SE), Halla Ólafsdóttir (IS/SE), Petra Sabisch (DE) , Manon Santkin (FR, BE) och Mårten Spångberg (SE). Evenemanget är öppet och gratis för professionella utövare efter anmälan. Registreringen är nu stängd.´

Dansbyrån och Dansbaren

2011-01-01
Dansbaren är en internationell föreläsnings- och workshopserie med fokus på dans arrangerad av Dansbyrån i Göteborg. I vår fortsätter samarbetet med curator Kate Elswit som bjuder igen filosofen Erin Manning (CA)och koreografen João Fiadeiro (PT). Nytillskott är Petra Küppers.

MER- Göteborgs Dans och Teater Festival

2010-08-20
MER är ett sammanhang för samtal, workshops, seminarier och mötesplatser under Göteborgs Dans och Teater Festival 20-28 augusti. Men det är också ett utrymme mitt i festivalen där publik och konstnärer kan landa i personliga möten, där samtal får ta tid och där det finns plats för frågor och undringar.

Kedja

2010-05-03
Internationella Dansprogrammet stödjer Kedjamötet i Umeå.

 1 2 > 

 

Uppdaterad: 2013-03-15 Tipsa om sidan

 

  • Adress: Konstnärsnämnden, Maria skolgata 83, 2 tr, 118 53 Stockholm
  • Telefon: vxl: 08 - 506 550 00
  • E-post: info@konstnarsnamnden.se